Κλάδεμα Δέντρων | Κοπή Υψηλών Δέντρων | Με Καλαθοφόρα Γερανό Τιμές & Νομοθεσία

Κλάδεμα Δέντρων & Κοπή Υψηλών Δέντρων με Ανυψωτικό Καλαθοφόρα Γερανό

Γιατί κλάδεμα η κοπή των δέντρων;

Το κλάδεμα δέντρων με ανυψωτικό καλαθοφόρα γερανό, για πολλούς αποτελεί μία απαιτητική εργασία που απαιτεί αξιολόγηση, σχεδιασμό, δεξιοτεχνία και μεγάλη προσοχή στην εκτέλεση των εργασιών. Απαιτείται εξειδικευμένος εξοπλισμός και μεγάλη εμπειρία για την αποφυγή ατυχημάτων και τραυματισμών καθώς αποτελεί μία εργασία που απαιτεί εμπειρία και γνώση.

κλάδεμα ψηλών επικίνδυνων δέντρων με Kαλαθοφόρα γερανό

Ποτέ χρειάζεται το κλάδεμα δέντρων;

Η καταλληλότερη περίοδος για το κλάδεμα των δέντρων, είναι τη περίοδο του χειμώνα και συγκεκριμένα μεταξύ του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη, όπου τα φυτά είναι σε λήθαργο και δεν έχει αρχίσει ακόμη η άνθηση και η καρποφορία. Λανθασμένος χειρισμός μπορεί να καταστρέψει τα δέντρα και να είναι πολύ δύσκολο να τα επαναφέρεις σε καλή κατάσταση. Για το λόγο αυτό η ενασχόληση ειδικών είναι απαραίτητη τόσο για τον κατάλληλο χρόνο όσο και για τον τρόπο κλαδέματος κάθε είδους χωριστά με τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό.

Χρήσιμες Συμβουλές:

• Το κλάδεμα και κοπή των δέντρων είναι απαραίτητο να γίνεται μία φορά τον χρόνο με ανυψωτικό καλαθοφόρα γερανό με ταχύτητα και ασφάλεια στο κόψιμο ξερών και επικίνδυνων κλαδιών μεγάλων δεντρών (προς αποφυγή ατυχήματος-πτώσεις) από έμπειρο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

• Το κλάδεμα δέντρων βοηθάει στον έλεγχο του ύψους και του σχήματος του φυτού/δέντρου: Ειδικά, σε αναρριχώμενα δέντρα βοηθάει στο να τα κατευθύνεις προς το σημείο που επιθυμείς να καλύψεις.

Υπηρεσίες

• Το κλάδεμα κοπή δέντρων συμβάλλει στην επέκταση της ζωής του φυτού/δέντρου. Το κόψιμο ξερών και των σάπιων φύλλων και κλαδιών βοηθά στην αναζωογόνηση του φυτού/δέντρου ενώ συνεισφέρει και στην αντιμετώπιση ασθενειών που μπορεί να προσβάλουν το φυτό/δέντρο και να το καταστρέψουν.

• Το κλάδεμα κοπή δέντρων ενισχύσει την ανάπτυξη του δέντρου: Με τη διαδικασία του κλαδέματος εξισορροπείται η βλάστηση και η ανθοφορία, με αποτέλεσμα να έχεις ένα φυτό με πλούσιο φύλλωμα και έντονη βλάστηση.

• Ο αέρος και το φως του ήλιου εισέρχονται στα εσωτερικά κλαδιά: Έτσι το δέντρο αναζωογονείται από το εσωτερικό του.