ζαΐμης καλαθοφόρα

Καλαθοφόρα Ανυψωτικά Μηχανήματα Πιστοποίηση

Ανυψωτικά καλαθοφόρα γερανοί

Εταιρεία Καλαθοφόρα | Γερανοί με καλάθι

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα και έκτοτε παρέχει λύσεις για εργασίες σε χώρους στους οποίους υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση ή βρίσκονται σε μεγάλο ύψος. Η εταιρία μας διαθέτει μερικά από τα πιο σύγχρονα καλαθοφόρα και απαργής γερανούς για όλους τους τύπους δουλειάς. Οι γερανοί μας φτάνουν με ευκολία έως τα 35+ μέτρα ύψος, ενώ διαθέτουμε και μικρότερους καλαθοφόρους για εργασίες σε χαμηλότερα δέντρα. Με γνώμονα την ασφάλεια, οι γερανοί με καλάθι της εταιρείας μας, διαθέτουν πιστοποιητικό συντήρησης και σωστής λειτουργίας, τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι σε ετοιμότητα, ώστε να προσεγγίσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία.

Καλάθι γερανού σε ιδιώτες και δήμους

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται ότι θα διασφαλίσει για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση ανάλογα τις ανάγκες σας πάντα με γνώμονα τους κανόνες ασφαλείας. Παρτε τηλεφωνο ή στείλτε email, για να έρθουμε στο χώρο σας με γερανό και να σας δώσουμε προσφορά για την δική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε ολη την Αττική και τη επαρχία. Η Εταιρεία μας προσφέρη οσύγκριτες υπηρεσίες, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Φτάνουμε όσο Ψηλά θέλετε!

Αναζητάτε καλάθι γερανού;

 

ΖΑΪΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ
Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σε (Κλάδεμα Κοπή Δέντρων, Ψέκασμα Δέντρων, Καθαρισμός Τζαμιών – Υαλοπινάκων , Αποψίλωση Οικοπέδων και Καθαρισμό Δασικών Εκτάσεων, Ενοικίαση Καλαθοφόρων Γερανών, Τοποθέτηση εορταστικού στολισμού, κλπ).
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

ΑΡ. ΓΕΜΗ 068783803000

ΖΑΪΜΗΣ ΟΕ | Καλαθοφόρων Γερανών ©